Geef ons uw mening.

Gepubliceerd door Niek Rus op
Wordt snel geholpen met alle computer problemen.
Zonder poes pas.
Gepubliceerd door brigitte op
TCR, fantastisch bedrijf, zeer vakkundig en geen lange wachttijden.
Je belt voor een afspraak en ze staan snel op je stoep.
Echt top!!!
Gepubliceerd door Ria op
Fantastisch bedrijf met kennis van zaken. Uitstekende service. We hadden problemen en werden diezelfde dag geholpen. Echt super en zeker aan te raden.
Gepubliceerd door durk kooistra op
Er zijn veel bedrijfjes die willen helpen bij computerproblemen.
Ik ben al enige tijd klant van Theo.
Mijn ervaringen zijn erg positief, hij is creatief, vasthoudend en nog vriendelijk ook.
Aanbevolen dus.
Gepubliceerd door Stefan op
TCR is een keurig bedrijf en altijd op tijd op de afgesproken tijd en een correcte monteur die verstand van zaken heeft
Hij is diversen malen geweest i.v.m. de computer om deze na te zien en diversen nieuwe software te installeren en ik wou zelf diverse veranderingen op de PC al deze zaken zijn goed en vakkundig uit gevoerd door TCR
Kan dit bedrijf TCR van harte aanbevelen mocht er problemen zijn met de computer.
Gepubliceerd door Henk op
Net zoals vorige keer geweldig snel en goed geholpen voor een goede prijs. Een goede vakman die oplossingsgericht denkt en meedenkt. Een aanrader
Gepubliceerd door Jac.J.Lam op
Geweldig geholpen met computerprobleem en snelle service.
Geduldig i.v.m. wachttijd softwareleverancier.
Redelijke tarieven.
Problemen professioneel verholpen en herinstallatie uitgevoerd.
Gaarne weer bij een eventueel volgend probleem.
Onderneming en eigenaar is een aanrader.

Jac.J.Lam
Multibreen B.V.
Gepubliceerd door Lilian op
Beste allemaal,

Vanochtend gebeld naar TCR en binnen korte tijd was hij er. De service is fantastisch, zeer aan te bevelen. Ik ben zo tevreden, mijn pc is helemaal up to date. Echt waar he is my Hero!!.
Gepubliceerd door Bé Holtdijk op
Al twee keer geweldig goed geholpen!
Kan hem van harte aanbevelen.
Gepubliceerd door nico op
vriendelijk geholpen en theo heeft me veel uitgelegd tijdens het bouwen van mijn computer,wat erg leerzaam was.
absoluut iemand met verstand van zaken en plezier in zijn vak heeft.
absolute topper!!!
Gepubliceerd door Rob Kalverboer op
Al eerder heel goede ervaring met Theo gehad.
Afgelopen week heeft hij een gamers-computer samengesteld voor mijn zoon. Netjes afgeleverd en hij draait als een zonnetje.
Gepubliceerd door warung celebes op
via via bij Theo terechtgekomen. Zeer professioneel en echt snel en goedkoop. Ben reuze geholpen
Gepubliceerd door Dick de Haan op
Het is heel fijn een techneut aan je pc te hebben die jouw probleem kan oplossen. Theo is al verschillende keren bij me geweest en heeft iedere keer met succes de pc weer opgang geholpen. Altijd vriendelijk en bereid tot uitleg. Een heel prettig gevoel om een betrouwbare back-up te hebben. Heb je neigingen je pc met een sweep over het balkon van vijf hoog te gooien dan moet je even Theo bellen want dat is een stuk goedkoper. Mijn ervaringen zijn dus zeer positief en daarom zeer aan te bevelen i.p.v. door modderen.
Dick de Haan, Diemen, 13 maart 2014.
Gepubliceerd door P. Londema op
Zoekt u een vakman om uw computerproblemen op te lossen, dan is Theo uw man. Kan hem iedereen aanbevelen die met een computerprobleem zit en dit snel en vakkundig verholpen wil hebben tegen een scherpe prijs.

Peter Londema 17 maart 2014
Gepubliceerd door Gerrit Jansma op
Een computerreparatie toevertrouwd aan TCR van de heer Annink.Over de uitvoering zijn wij buitengewoon tevreden.De computer is omgezet naar een ander besturingssysteem en er zijn een aantal reparaties aan de computer verricht. De computer werkt weer als of hij nieuw is. Trefwoorden voor TCR zijn; vakmanschap, vriendelijkheid, snelle hulp en afspraak is afspraak.
TCR ? Gewoon doen.

Gerrit Jansma. Amstelveen
Gepubliceerd door Robert Wagenaar op
Nog nooit zo'n uitstekende service gehad. Gewoon af.
Bellen, afspraak maken, computer opnieuw geïnstalleerd en thuis gebracht + nog allerlei software die noodzakelijk is erop gezet.

Gewoon AF!!!!

Bedankt voor de zeer snelle en efficiënte hulp.
Gepubliceerd door maria koenraadt op
fantastische, snelle , vakkundige en vriendelijke hulp.

Bellen en binnen 24 uur hulp!

Ik kan Theo bij iedereen aanbevelen !!!!!

Maria Koenraadt
Gepubliceerd door Gerrit Jansma op
TCR heeft op mijn verzoek een computer gebouwd specifiek voor een Flight Simulator. Het is een ongelooflijk mooie en snelle computer geworden die uitstekend werkt. Wilt u een computer volgens uw eigen specificaties dan kan ik u TCR zeker aanbevelen. Wederom bleek TCR een uiterst betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk bedrijf te zijn.
Gepubliceerd door Jacqueline Zethof op
Ik ben zo blij. Afgelopen week is door een foutje van mijn kant de computer helemaal vastgelopen...Theo is langsgekomen en alles werkt binnen no time weer fantastisch. Heerlijk zo'n back up als er iets met de computer is! Zeker als je zelf niet zo handig bent met die dingen. Dus ik kan iedereen TCR aanbevelen!
Gepubliceerd door Kees van as op
Wat een service van TCR computers prima ik was heel snel geholpen met mijn computer.
Ik had voortdurend vastlopen van mijn computer ,ik bleek zelf diversen bestanden verwijdert te hebben ,maar Theo had het zo opgelost en ik blij ik kan iedereen aanbevelen van zo'n monteur Tevens heb ik mijn computer laten controleren voor het bankieren daar geeft hij nu een vergunning voor zodat de bank niets meer heeft te zeuren mijn computer is veilig.
Theo bedankt.
Gepubliceerd door marjo op
Al enige jaren klant van TCR. Zeer veelzijdig vakman. Reuze blij dat je kan bouwen op zijn betrouwbare deskundigheid. Snelle service aan huis en op afstand. Altijd op tijd. Iedereen gun je zo'n behulpzame vakman.
Gepubliceerd door Claudie de Buck op
Uitstekende advisering, geduldige en vriendelijke uitleg, dit maakt het gebruik van je laptop een stuk eenvoudiger waardoor je meteen aan de slag kunt!
Gepubliceerd door Ingrid Elzinga op
Ik adviseer iedereen die hulp nodig heeft om naar TCR te gaan.
Zo vakkundig en zo hulpvaardig!
Hij komt meteen en als hij even geen tijd heeft, komt hij heel snel, geen lange wachttijden.
Echt geweldig!
Ik maak al enige tijd gebruik van de service van TCR, en nooit problemen!
Gepubliceerd door Marle op
Zeer tevreden! Theo is vriendelijk, professioneel en denkt goed mee, ik ben heel blij dat mijn laptop het weer doet! Zeker aan te raden!
Gepubliceerd door Jan de Boer op
Theo heeft mij niet goed geholpen ik had een pc die steeds uitviel.
Paar keer nagekeken voeding moederbord getest en ze kwamen er maar niet uit. Meestal willen ze je een herinstallatie aansmeren aangezien dat het meeste oplevert.
Hij werkte eerst bij marco van rosmalen smv computerreparatie in Nieuw Vennep. Theo is een man met vervelende trekjes.(achter de ellebogen)
Ik kon een andere pc vanaf €500 kopen met zgn korting die hij gewoon kant en klaar elders op het net precies hetzelfde type exacte kopie voor 1/3 van de prijs. Het enige verschil met die pc was dat ik hem wel bij zijn woning in Aalsmeer moet ophalen. Bij de KPN moesten ze hem ook al niet.

Wees gewaarschuwd

Beste mensen,

Ik weet niet waar dit vandaan komt maar alle computers die ik lever zijn zelf gebouwd en worden bij de klant thuis afgeleverd en aangesloten om een goede werking van het systeem te laten zien. Ook om te zorgen dat e-mail en internet goed functioneren. Nieuwe computers kunnen nooit afgehaald worden omdat er geen geen winkel is op mijn adres.

Verder vraag ik meneer de Boer om contact met mij op te nemen voor uitleg van deze tekst die hij hier geplaatst heeft.

Met vriendelijke groet,

Theo Annink
Gepubliceerd door Simon op
Hier ook een slechte ervaring alsmede een kennis vanuit dezelfde straat.
Verkocht mij een computer als nieuw maar na verschillende hardware tests.
Bleek dat de harde schijf al 600 draaiuren gemaakt heeft.
Bij mijn buurman lag het internet eruit kwamen ze langs om het te maken.
Probeerde ze een hele nieuwe installatie van windows aan te smeren, want er was heel wat mis met de pc kosten 120 euro exclusief btw. Bleek later gewoon een ziggo storing te zijn. Zou hier geen zaken mee doen.

Beste Simon,

Aan u dezelfde vraag om contact met mij op te nemen want alle systemen die ik lever zijn opgebouwd uit splinter nieuwe onderdelen. Als u een systeem van mij heeft gekocht wat volgens u niet aan die voorwaarden zou voldoen zou ik toch verwachten dat u contact met mij opneemt of een klacht indient bij de geschillencommissie van ICT Waarborg waarbij ik ben aangesloten.

Met vriendelijke groet,

Theo Annink
Gepubliceerd door daphne op
Theo heeft ons diverse keren heel goed geholpen. Snel en vakkundig en vriendelijk. Wij kunnen Theo van harte aanbevelen.
Hartelijke groet, Daphne
Gepubliceerd door Job Transfer op
Vakkundig, professioneel en snelle goede service. Als zelfstandig ondernemer ben ik al jaren een zeer tevreden klant van Theo. Hij heeft eerder mijn computer gebouwd, is betrouwbaar, denkt mee, legt goed uit en is me deze keer weer behulpzaam om naast mijn pc nakijken en te schonen ook de pc met laptop en mobiele telefoon te synchroniseren. Het werkt perfect.
Dankjewel, Theo!

Van harte aanbevolen door Job Transfer/ Muriel Gemser Nieuw Vennep
Gepubliceerd door LMK/ Piet Bijleveld op
Ik heb bij TRC een computer gekocht in een configuratie die hij zelf heeft samengesteld. Hij heeft eerst goed geïnformeerd wat ik ermee wilde doen. Later 2 x een laptop. Alles werd thuis geïnstalleerd en uitgeprobeerd. Alles werd goed uitgelegd. Ook heb ik hem diverse keren gehad als ik wat wilde veranderen. Steeds alles tot volle tevredenheid.
Ik kan dit bedrijf van harte aan bevelen. Goede service en altijd goede uitleg zelfs voor een digibeet zoals ik.
Theo bedankt.
Gepubliceerd door fam den Broeder op
We hadden problemen met onze computer. Theo kwam kijken en informeren wat we ermee wilden en daarna nog telefonisch en mail contact gehouden. We zijn er heel erg blij mee. Hij heeft hem super snel gemaakt en we kunne voorlopig weer voort. Ook de prijs viel ons reuze mee voor de kwaliteit die we ervoor kregen en natuurlijk ook de deskundigheid. Hij neemt alle tijd als je vragen hebt en dat legt hij dan ook kundig en duidelijk uit. Super service bedankt Theo.
Gepubliceerd door Bert Grömmel op
Theo is 'n deskundige en professionele ICT'er en heeft het voor elkaar gekregen dat mijn gecrashte harde schijf van mijn laptop uitgelezen kon worden en dat hij alle bestanden heeft kunnen redden en op mijn nieuwe laptop heeft geïnstalleerd tot zelfs mijn contacten in mijn adresboek van mijn mail; ok mijn zeer uitgebreide bibliotheek van ITunes is niet verloren gegaan en dat vond ik het belangrijkste dus van mij krijgt Theo alle credits voor dit staaltje deskundigheid.
TOP gedaan Theo, ik ben zeer blij met jou als back-up.

Bert
Gepubliceerd door Bert Grömmel op
Theo heeft mijn gecrashte harde schijf van de computer kunnen uitlezen en al mijn bestanden kunnen redden inclusief adresboek en al mijn muziekbestanden uit ITunes wat voor mij het belangrijkste was; alles is weer overgezet op mijn nieuwe laptop en ik ben sindsdien 'n gelukkig mens dankzij Theo, dus voor mij is Theo 'n deskundig en professionele ICT'er die ook nog zeer vriendelijk is en zeer behulpzaam om alles tot 'n goed resultaat te brengen.
Theo , voor mij ben je 'n topper!!!

groet,

Bert
Gepubliceerd door Marja Smit op
Theo is een hele fijne en ervaren onmisbare hulp!
Hij neemt de tijd, weet altijd een betaalbare oplossing.
Gaat niet voor zijn eigen gewin maar voor een tevreden klant.
En dat onderscheidt hem van anderen!!!
Ook nu weer even na een update met troubles de zaak netjes met 'hulp op afstand' snel opgelost.
Theo, TOP met stip en van mij een 10+ en een big hug!!!
Gepubliceerd door c kruup op
Afgelopen zomer voor het eerst problemen met mijn laptop
TCR gebeld , Vooraf prijs opgave gehad , reparatie snel en vakkundig uitgevoerd ,Gisteren heeft Theo een hele nieuwe computer afgeleverd bij mijn moeder thuis, ook weer vooraf besproken helder en transparant, bovendien is Theo een zeer prettig mens die niet alleen verstand heeft van computers , Ik kan TCR bij PC Problemen warm aanbevelen.
Gepubliceerd door Bert Grömmel op
Alweer n groot compliment voor Theo, ik had problemen met Live Mail dat sinds jan.2017 niet meer werd ondersteund en daardoor volgens KPN niet meer te redden en mijn emails zouden verloren en waarschijnlijk ook de contacten, maar niet bij Theo,wederom heeft Theo mijn emails gered en n ander email
programma geinstalleerd met alle emails en contacten.
Voor mij is Theo n computertovenaar en stelt mij nooit teleur.
Vakkundig en snel dus altijd betaalbaar.
Chapeau!!!
Bert
Gepubliceerd door Hans de Jong op
Ik had diverse spam problemen.
Theo heeft mijn computer geprobeerd op te schonen wat niet alle problemen waren verholpen dus als leeg gehaald en opnieuw geinstalleert na wat aanloop problemen is alles weer goed werkend .
Theo super bedank
Gepubliceerd door Henny Verhees op
Omdat ik met mijn vingertjes aan knoppen heb gezeten ben ik wat programma's kwijt geraakt. Als digibeet moet je dat natuurlijk ook niet doen. Maar mijn redder, Theo Annink van het bedrijf TCR, maakte alles in orde. Ik belde hem, wij maakten een afspraak op dezelfde dag en Theo stond op de afgesproken tijd op de stoep. Hij is goed telefonisch bereikbaar, houdt zich aan de afspraak, heeft kennis van zaken, is toegankelijk, vriendelijk en de prijsverhouding tot de geleverde diensten is prima. Kortom: Theo heeft er een vaste klant bij.
Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


 
 

Copyright 2017 - Theo's Computer Reparaties | Sitemap