Windows 7 word niet meer ondersteund.

 


Grafsteen Windows 7.jpgvanaf 14 januari 2020 is de ondersteuning van Windows 7 beëindigd.

Microsoft stopt met het onderhoud van het besturingssysteem Windows 7. Vanaf die datum zul je geen automatische beveiligingsupdates voor uw Windows 7 computer meer ontvangen. Dat heeft onder meer gevolgen voor de bescherming van je persoonlijke gegevens. Ook biedt Microsoft voor Windows 7 geen drivers meer aan voor nieuwe randapparatuur zoals printers en camera’s.

 

Wat betekent het dat Windows 7 niet meer wordt ondersteund?

Vanaf 14 januari 2020 krijg je dus geen wekelijkse beveiligingsupdates meer om je Windows 7 computer te beschermen tegen virussen, spyware en andere schadelijke software. Daardoor loop je extra risico en daar kun je in de toekomst problemen van ondervinden.

De risico’s doen zich met name voor wanneer je online gaat. Internetbankieren, je belastingaangifte doen of online winkelen – dat alles kan per 14 januari 2020 een extra veiligheidsrisico inhouden. Ook USB-sticks worden niet meer gecontroleerd op de nieuwste malware.

 

Wat wordt er van mij verwacht?

Microsoft adviseert om na 14 januari 2020 niet meer online te gaan met een Windows 7 computer. Wil je gebruik blijven maken van internet op je pc, dan kun je overstappen op een nieuwere versie van het Windows besturingssysteem. 

Bel 06-38081395
om een afspraak te maken voor de reparatie of onderhoud van uw computer

 


Copyright 2017 - Theo's Computer Reparaties | Sitemap